kontakt

Apartmani Vila Galija
SPLIT, Podstrana - HRVATSKA
Telefon: +385 (0)98/423-013
E-mail: apartmani@dalmacija.com

Apartmani GALIJA - Izleti

Sinjska AlkaSINJ-SINJSKA ALKA

Sinj je udaljen 34 km od Splita, a poznat je po slavljenju blagdana Gospe Sinjske, 15.kolovoza, kao i po Sinjskoj alci, hrvatskoj viteškoj igri koja se svake godine izvodi u gradu Sinju na godišnjicu pobjede nad turskim osvajačima od 14. kolovoza 1715.

Rafting CetinaOMIŠ

Kao spoj avanturizma sporta i zabave doživio je svoj najveći procvat baš tu, u Omišu. Cetina i njen kanjon čudne ljepote pružaju nezaboravan doživljaj i opravdavaju epitet Omiša kao najboljeg mjesta za rafting.


Rafting CetinaTROGIR

Trogir je izrazito turistički centar s blagom mediteranskom klimom. Na obalama trogirske rivijere formirani su mnogi zaljevi, rtovi i uvale. Povijesna jezgra grada Trogira jedinstveni je spomenik kulture i stoga je 1997. godine upisana u UNESCO-vu Listu svjetske baštine.

NACIONALNI PARK KRKA

Krka je sedmi nacionalni park u Hrvatskoj poznat po velikom broju jezera i slapova. Dobio je ime po rijeci Krki koja je dio parka. Rijeka Krka danas ima 7 sedrenih slapova i njezine ljepote predstavljaju prirodni krški fenomen, koji se preporučuje posjetiti u proljeće i ljeti jer je tada u punom sjaju, a možete se i osvježiti u čistoj vodi.

Nacionalni park Krka website >

BRAČ - ZLATNI RAT

Zlatni rat BolOtok Brač spada u skupinu srednjodalmatinskih otoka, a najveći je medu dalmatinskim otocima. Bol je atraktivno ljetovalište koje se smjestilo na južnom dijelu otoka Brača, jednog od najsunčanijih jadranskih otoka. Nedaleko od Bola leži ljepotica među jadranskim plažama - Zlatni rat - raj za surfere i zaljubljenike u sportove na vodi.